egetræ brænde robinie træ
 
 
Forside Erhverv Dongsted Design Kontakt Butik Online shop
 
BRÆNDSEL
Nyhedsbrev
Pejsebrænde
Ovntørret brænde
Briketter
Træpiller
HUS & HAVE
Granit Produkter
Højbede
Pæle og Hegn
Robinia
- Robinia
- Hegnspæle Robinia
- Højbede Robinia
- Pæle Robinia
Spagnum
Egetræ
- Om egetræ
- Egetræsplanker
- Egetømmer
- Hegn egetræ
- Hegnspæle egetræ
- Højbede egetræ
- Pæle egetræ
- Stolper egetræ
- Eg til bordplader
Træ
Møbler

Robinia Hegnspæle
Hegnspæle fremstillet i robinia træ er perfekte til alle hegn og pæle, hvor man har brug for ekstra langholdbarhed af sine pæle. Robinia hegnspæle er specielt velegnet, hvor man har direkte jord og/eller vandkontakt. Robinia hegnspæle kan i mange tilfælde holde op til 20-30 år og det endda uden nogen former for imprægneringsvædske.
Pga. af den lange holdbarhed er Robinia pæle, meget brugt til dyrehegn, især hestehegn, pga. af den eksklusive status robiniatræ har. Hvis man bruger Robinia stolper til sit dyrehegn er det vigtigt at man køber afbarkede pæle, da barken fra Robinia træet er lidt giftigt.

Vi kan tilbyde robinia pæle både som afbarkede, pudsede og fræste pæle, vi kan tilbyde levering i hele landet.
Robinia / robinie træ er MEGET stærk sammenlignet med de fleste andre træarter og derfor er robinia hegnspæle og de bedste at bruge til hjørnepæle og andre pæle, hvor man har brug for stor styrke.

Legepladser og gyngestativer

Robinia pæle er meget brugt til legepladser og gyngestativer, så går du med tanker om at lave en legeplads til dine børn som holder hele deres barndom, så skal du vælge robinia pæle. Bruger du robinia pæle, så slipper du også for at dine børn kommer i kontakt med trykimprægneringsvæske fra trykimprægneret pæle.


Robinia Hegnspæle
Vi kan tilbyde et utal af størrelser og længder af robinia hegnspæle. Vi har både hele pæle, halve pæle og kvarte pæle. Vi har afbarkede hegnspæle og pudsede hegnspæle og skal det være rigtigt nøjagtigt og flot kan vi også tilbyde fræste robinia hegnspæle. Du kan nedenfor se alle de forskellige typer robinia hegnspæle vi kan tilbyde. har du brug for en hel speciel pæl, så skriv til os selvom vi ikkelige har den på lager kan vi sikkert skaffe den.

Vil du høre mere om Robinia hegnspæle, så skriv dit spørgsmål til nedenstående email adresse eller få oplyst priser på dine ønsker via .

Robinia hegnspæle


Du kan læse mere om robinia og robiniatræ via dette link robinia

Søger du andre typer af hegnspæle end robinia pæle kan du se en oversigt over alle vores hegnspæle via nedenstående link, vi kan også tilbyde egetræs pæle, trykimprægneret pæle og mange andre pæle og stolper. hegnspæle


Vi kan tilbyde alt i ovntørret brænde, billige træpiller, træbriketter, pejsebrænde og briketter
Køb brænde træpiller træbriketter online.

Få pris egetræ, egetømmer og egetræs planker.
Egetræ Egetømmer Egeplanker og Egetræs planker

Siteindex Copyright © 2008 Dongsted.dk
Alle rettigheder forbeholdes Dongsted ApS